Diner

Gerechten met een * kunnen ook vegetarisch besteld worden.

    • Voorgerechten

    • Carpaccio

      Met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pittenmix en rucola.

    • Gamba's Pil-Pil

      Gepelde gamba’s in knoflook-chili-olie. Geserveerd met brood en limoen.

    • Gevulde portobello *

      Gevuld met roomkaas, bosui, champignons en geraspte kaas uit de oven.

    • KIP BRUSCHETTA’S

      Bruschetta’s met pulled chicken, BBQ-saus, augurk, olijf, en rucola.

    • Pomodorisoep *

      Italiaanse tomatensoep met crème fraîche. Geserveerd met brood.

    • SOEP VAN DE CHEF

      Wij informeren u graag over de soep van dit moment.

    • Hoofdgerechten

    • BIEFSTUK

      Met champignonroom-, peperroom-, of rode portsaus, gebakken groenten en gekruide frites.

    • Cheddar Burger *

      Iers rundvlees, cheddar, augurk, zoetzure ui, tomaat, sla, spek, burgersaus en gekruide frites.

    • Orzo met gamba’s*

      Orzo met gebakken gamba’s, groenten, roomsaus, cherry tomaat en bosui.

    • runderstoverij

      Met Leffe Dubbel, ui, champignons, wortel, gebakken groenten en gekruide frites.

    • Spareribs

      Gemarineerde spareribs met chili-aioli dip,  gekruide frites en gemengde salade.

      Toeslag menu + 2.50

    • Zalmfilet

      Op de huid gebakken met citroendille boter, gebakken groenten en gekruide frites.

    • Nagerechten

    • Butlersoes

      Chocoladesoes gevuld met banketbakkersroom en slagroom.

    • Hazelino

      Hazelnoot schuimgebak met karamelsaus en slagroom.

    • Kaasplankje

      Selectie van 3 kazen, walnoot en dadelstroop. Tip: Barbadillo Pedro Ximenez

    • Peer Tarte tatin

      Taartje met gekarameliseerde peer, kaneelspeculoos ijs en slagroom.

    • Speculaas parfait

      Met karamelsaus en slagroom.

    • Vanille Crème brûlée

      Custard van vanille met gekarameliseerde rietsuiker.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.