Diner

    • Voorgerechten

    • Carpaccio

      Met truffelmayonaise, parmezaanse kaas, rucola en geroosterde pittenmix.

    • Gamba's Pil-Pil

      Gepelde gamba’s in knoflook-chili-olie. Geserveerd met brood en limoen.

    • Gebakken Eendenborst

      Dungesneden eendenborst, paddenstoelen, rucola en rode portstroop.

    • Geitenkaas Loempia *

      Gevuld met gestoofde peer en geitenkaas, met rucola, walnoot en balsamico. 

    • Kaassoep *

      Met gebakken spekjes en bosui. Geserveerd met brood.

    • Pomodorisoep *

      Italiaanse tomatensoep met crème fraîche. Geserveerd met brood.

    • Hoofdgerechten

    • Biefstuk

      Met champignonroom-, 4-kazen-, of bearnaisesaus, gebakken groenten, gekruide frites en mayonaise.

    • Gnocchi *

      Italiaanse pastasoort met bladspinazie, paddenstoelen, 4-kazensaus en cashewnoten.

    • Runderstoverij

      Stoverij met ui, champignon, wortel en La Trappe Dubbel met gebakken groenten, gekruide frites en mayonaise.

    • Schnitzel

      Met champignonroomsaus, citroen, gebakken groenten, gekruide frites en mayonaise.

    • Spareribs

      Gemarineerde spareribs met chili-aioli dip,  gekruide frites, mayonaise en gemengde salade. (Menu +2.75)

    • Zalm Filet

      Gebakken zalmfilet met bearnaisesaus, gebakken groenten, gekruide frites en mayonaise.

    • Nagerechten

    • Brownie

      Warme brownie met kokosijs en slagroom.

    • Hazelino

      Hazelnoot schuimgebak met karamelsaus en slagroom.

    • Kaasplankje

      Selectie van drie kazen met appelstroop, walnoten en brood. (Menu +1.50)

    • Speculoos Cheesecake

      Met crumble, karamelsaus en slagroom.

    • Stoofpeertjes

      Stoofperen met kaneelijs, licor 43 saus, crumble en slagroom.

    • Tiramisu

      Klassieke Italiaanse tiramisu met Amaretto, cacao en koffiestroop.

x