Diner

    • Voorgerechten

    • bonbon van coburgerham

      Gerookte ham met romige kip-champignon vulling, zoetzure groente, walnoten en rucola.

    • Brie Loempia's *

      Gebakken loempia’s gevuld met brie & honing, met balsamico, notenmelange en rucola.

    • Carpaccio

      Met truffelmayonaise, gebakken spekjes, Parmezaanse kaas, gefrituurde ui en rucola.

    • Gamba's Pil-Pil

      Gepelde gamba’s in knoflook-chili-olie. Geserveerd met brood en limoen.

    • Pomodorisoep *

      Italiaanse tomatensoep met crème fraîche. Geserveerd met brood.

    • SOEP VAN DE CHEF

      Wij informeren u graag over de soep van dit moment.

    • Hoofdgerechten

    • BIEFSTUK

      Met champignonroom-, peperroom-, of bearnaisesaus, gebakken groenten en gekruide frites.

    • Cheddar Burger *

      100% Iers rundvlees, cheddar, augurk, rode ui, tomaat, sla, spek, burgersaus en gekruide frites.

    • Duo van vis

      Gebakken wijting filet & gamba’s met bearnaisesaus, gebakken groenten en gekruide frites.

    • Pasta Kip Pesto

      Tagliatelle met pesto kaassaus, champignons, kipfilet, spekjes, rucola, tomaat & Parmezaansekaas.

    • Runderstoverij

      Stoverij met ui, champignon, wortel en La Trappe Dubbel met gebakken groenten en mashed potatoes.

    • Spareribs

      Gemarineerde spareribs met chili-aioli dip,  gekruide frites en gemengde salade.

    • Nagerechten

    • Bosvruchten Cheesecake

      Vanille cheesecake met bosvruchten topping, crumble en slagroom.

    • Brownie

      Warme brownie met aardbeiensorbetijs en slagroom.

    • Hazelino

      Hazelnoot schuimgebak met karamelsaus en slagroom.

    • Kaasplankje

      Selectie van 3 kazen, kletzenbrood, dadelstroop en walnoten.

    • Kaneel Panna Cotta

      Panna cotta van kaneel, stoofpeertje en slagroom.

    • Vanille Crème brûlée

      Custard van vanille met gekarameliseerde rietsuiker.