Diner

    • Voorgerechten

    • Huisgemaakte PomodoriSoep*

      5.50

      Huisgemaakte tomatensoep met pestoroom en zeezoutstengel.

    • Butlers Carpaccio

      8.50

      Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola, spekjes en gefrituurde uitjes.

    • Duo van Zalm

      8.50

      Duo van huisgemaakte zalm-broccoli quiche en tartaartje van zalm, kappertjes en dille-mayonaise.

    • Vitello Tonnato

      8.50

      Dun gesneden kalfslende met tonijnmayonaise, kappertjes en rucola.

    • Kaassoep *

      6.50

      Huisgemaakte kaassoep met gebakken spekjes, bosui en zeezoutstengel.

    • Seizoensgerecht

      -

      Wij informeren u graag over ons wisselend seizoensgerecht.

    • Hoofdgerechten

    • Biefstuk

      13.50

      Biefstuk met champignonroom- of honingtijmsaus. Geserveerd met gekruide frites en gemengde salade.

    • Gemarineerde Kipspies

      12.50

      Kipspies met saté-, teriyaki- of honingtijmsaus. Geserveerd met gekruide frites en gemengde salade

    • Zalm Teriyaki

      13.50

      Gebakken zalm met teriyakisaus. Geserveerd met kurkuma rijst en gemengde salade.

    • Spareribs

      14.50

      Gemarineerde spareribs met chili-aioli. Geserveerd met gekruide frites en gemengde salade.

    • Wrap Falafel *

      12.50

      Wrap gevuld met huisgemaakte falafel, tomaat, komkommer, frisse dressing en gemengde salade.

    • Seizoensgerecht

      -

      Wij informeren u graag over ons wisselend seizoensgerecht.

    • Nagerechten

    • Bastogne parfait

      7.50

      Huisgemaakte parfait van bastogne koekjes. Geserveerd met karamelsaus en slagroom.

    • Aardbeien Torentje

      7.50

      Torentje van kletskoppen en gele room. Geserveerd met verse aardbeien, poedersuiker en slagroom.

    • Kaasplankje

      7.50

      Plankje met drie verschillende kazen. Geserveerd met appelstroop en brood.

    • Huisgemaakte brownie

      7.50

      Huisgemaakte brownie citroen sorbetijs.
      Geserveerd met frambozensaus en slagroom.

    • Fruit Panna Cotta

      6.50

      Panna cotta van passievrucht.
      Geserveerd met een kletskop en slagroom.

    • Seizoensgerecht

      -

      Wij informeren u graag over ons wisselend seizoensgerecht.