Diner

    • Voorgerechten

    • Huisgemaakte PomodoriSoep*

      5.50

      Huisgemaakte tomatensoep met pestoroom en zeezoutstengel.

    • Butlers Carpaccio

      8.50

      Rundercarpaccio met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, rucola en geroosterde noten mix.

    • Duo van Vis

      8.50

      Duo van huisgemaakte zalm-broccoli quiche en een krabkoekje met antobiose en whisky cocktailsaus.

    • Vitello Tonnato

      8.50

      Dun gesneden kalfslende met tonijnmayonaise, kappertjes, paprika en rucola.

    • Kaassoep *

      6.50

      Huisgemaakte kaassoep met gebakken spekjes, bosui en zeezoutstengel.

    • Seizoensgerecht

      -

      Wij informeren u graag over ons wisselend seizoensgerecht.

    • Hoofdgerechten

    • Biefstuk

      13.50

      Biefstuk met champignon-, peper-, of rode portsaus. Geserveerd met gekruide frites en gemengde salade.

    • Gemarineerde Kip met Spek

      12.50

      Met spek omwikkelde malse kipfilet met rode portsaus. Geserveerd met gekruide frites en gemengde salade.

    • Vispannetje

      13.50

      Gegratineerd vispannetje met kabeljauw, zalm & gamba. Geserveerd met gekruide frites en gemengde salade.

    • Spareribs

      14.50

      Gemarineerde spareribs met chili-aioli. Geserveerd met gekruide frites en gemengde salade.

    • Geitenkaas Lasagne *

      12.50

      Met geitenkaas, bladspinazie, honing, rode ui, geraspte kaas en roomsaus. Geserveerd met gemengde salade.

    • Seizoensgerecht

      -

      Wij informeren u graag over ons wisselend seizoensgerecht.

    • Nagerechten

    • Nougatparfait

      7.50

      Huisgemaakte parfait van nougat. Geserveerd met karamelsaus en slagroom.

    • Kersen Crumble

      6.50

      Lauwwarme kersen bedekt met kruimeldeeg. Geserveerd met vanilleroomijs en slagroom.

    • Kaasplankje

      7.50

      Plankje met drie verschillende kazen. Geserveerd met appelstroop en brood.

    • Huisgemaakte brownie

      7.50

      Huisgemaakte brownie met frambozensorbet. Geserveerd met bosvruchtensaus en slagroom

    • Hazelino

      6.50

      Schuimgebak van hazelnoot. Geserveerd met bosvruchtensaus en slagroom.

    • Seizoensgerecht

      -

      Wij informeren u graag over ons wisselend seizoensgerecht.