Diner

    • Voorgerechten

    • Carpaccio

      Met truffelmayonaise, gebakken spekjes, Parmezaanse kaas, gefrituurde ui en rucola.

    • Gamba's Pil-Pil

      Gepelde gamba’s in knoflook-chili-olie. Geserveerd met brood en limoen.

    • Pomodorisoep *

      Italiaanse tomatensoep met crème fraîche. Geserveerd met brood.

    • SOEP VAN DE CHEF

      Wij informeren u graag over de soep van dit moment.

    • Taartje van Biet *

      Gemarineerde rode biet, augurk, geitenkaas crème, walnoot en bieslook.

    • Vitello Tonnato

      Dun gesneden kalfslende met tonijnmayonaise, zoetzure radijs, kapperappeltjes en veldsla.

    • Hoofdgerechten

    • BIEFSTUK

      Met champignonroom-, peperroomsaus, of tzatziki, gebakken groenten en gekruide frites.

    • Cheddar Burger *

      100% Iers rundvlees, cheddar, augurk, rode ui, tomaat, sla, spek, burgersaus en gekruide frites.

    • Souvlaki Spies

      Gemarineerde souvlaki spies met tzatziki, gebakken groenten en gekruide frites.

    • Spareribs

      Gemarineerde spareribs met chili-aioli dip,  gekruide frites en gemengde salade.

      Toeslag menu + 2.50

    • Thaise Curry *

      Licht pittige Thaise curry met kurkumarijst, gebakken groenten en gamba’s.

    • Vispannetje

      Gegratineerd vispannetje met romige vissaus, gebakken groenten en gekruide frites.

    • Nagerechten

    • Chocolade Moestuintje

      Hemelse chocolade mousse met krokante crumble.

    • Hangop

      Luchtige hangop met rood fruit.

    • Hazelino

      Hazelnoot schuimgebak met karamelsaus en slagroom.

    • Kletskop Tompouce

      Tompouce van kletskop, banketbakkersroom, aardbeien en slagroom.

    • Tiramisu

      Klassieke Italiaanse tiramisu.

    • Vanille Crème brûlée

      Custard van vanille met gekarameliseerde rietsuiker.