Gerechten met een * kunnen ook vegetarisch besteld worden.
-
-
Voorgerechten
-
Carpaccio
Met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas, pittenmix en rucola.
-
Gamba's Pil-Pil
Gepelde gamba’s in knoflook-chili-olie. Geserveerd met brood en limoen.
-
Gevulde portobello *
Gevuld met roomkaas, bosui, champignons en geraspte kaas uit de oven.
-
KIP BRUSCHETTA’S
Bruschetta’s met pulled chicken, BBQ-saus, augurk, olijf, en rucola.
-
Pomodorisoep *
Italiaanse tomatensoep met crème fraîche. Geserveerd met brood.
-
SOEP VAN DE CHEF
Wij informeren u graag over de soep van dit moment.
-
Hoofdgerechten
-
BIEFSTUK
Met champignonroom-, peperroom-, of rode portsaus, gebakken groenten en gekruide frites.
-
Cheddar Burger *
Iers rundvlees, cheddar, augurk, zoetzure ui, tomaat, sla, spek, burgersaus en gekruide frites.
-
Orzo met gamba’s*
Orzo met gebakken gamba’s, groenten, roomsaus, cherry tomaat en bosui.
-
runderstoverij
Met Leffe Dubbel, ui, champignons, wortel, gebakken groenten en gekruide frites.
-
Spareribs
Gemarineerde spareribs met chili-aioli dip, gekruide frites en gemengde salade.
Toeslag menu + 2.50
-
Zalmfilet
Op de huid gebakken met citroendille boter, gebakken groenten en gekruide frites.
-
Nagerechten
-
Butlersoes
Chocoladesoes gevuld met banketbakkersroom en slagroom.
-
Hazelino
Hazelnoot schuimgebak met karamelsaus en slagroom.
-
Kaasplankje
Selectie van 3 kazen, walnoot en dadelstroop. Tip: Barbadillo Pedro Ximenez
-
Peer Tarte tatin
Taartje met gekarameliseerde peer, kaneelspeculoos ijs en slagroom.
-
Speculaas parfait
Met karamelsaus en slagroom.
-
Vanille Crème brûlée
Custard van vanille met gekarameliseerde rietsuiker.
-